Шофьорски курсове

Шофьорски курсове

Ако Ви е необходимо да изкарате Шофьорски курсове в София и все още не сте избрали, моля разгледайте нашите предложения. По отношение на студентите курсисти желаещи да положат шофьорски изпит, Автошколата на LDS Group, предлага на записалите се за Шофьорски курсове в София, не само практически занимания на удобни и комфортни автомобили. Автошколата на LDS Group, провежда една от най-добрите теоретични подготовки на Шофьорски курсове в София и именно затова провежда и контролни тестове, чрез които Вие може да установите равнището на Вашата подготовка по време на шофьорските курсове.

Теоретично и практическо обучение на водачи на МПС за следните категории:

За различните категории за водачи Автошколата на LDS Group, предлага на младите шофьори както индивидуални, така и комбинирани Шофьорски курсове в София, като може да избирате от шофьорски курсове за Категория А, Шофьорски курсове за Категория В, Шофьорски курсове за Категория М и съответно Шофьорски курсове за Категория В и М.

За тези от Вас на които е необходимо предлагаме шофьорски курс за

Възстановяване на отнети контролни точки

Автошкола LDS Group предлага както обикновени, така и експресни шофьорски курсове по индивидуална програма съобразена със свободното време на клиента.
Автошкола LDS Group Ви дава възможност да тествате Вашите теоретични знания по отношение на ЗДППНП и да решавате листовки онлайн, ако желаете да го направите моля натиснете ТУК

Автокурсовете ни ще Ви подготвят на много високо ниво, така че да се чувствате уверени и в същото време внимателни когато карате автомобил! Високият професионализъм който ще срещнете у нашите инструктури, ще Ви даде онова спокойствие и сигурност във Вашите знания и умения, които се придобиват след много часове кормуване. Теоретичната подготовка по време на шофьорският курс, ще Ви помогне да се изградите като толерантен шофьор със самочувствие, а също така има за цел да Ви подготви да взимате правилните решения, докато другите шофьори още осмислят ситуацията на пътя!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ИЛИ СЕ ОБАДЕТЕ НА НАШИТЕ ТЕЛЕФОНИ И ПОПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ!